4.4/5

baseret på +134 anmeldelser

Din frisør på Frederiksberg

Hos Klippestuen Z garanterer vi en frisør oplevelse ud over det sædvanlige samt et stort dynamisk team af frisører.

Håndværk af højeste kvalitet

Klippestuen Z

Hos Klippestuen Z garanterer vi en frisør oplevelse ud over det sædvanlige. Vi er et stort dynamisk team af frisører, hvilket betyder at vi kan levere en service og et håndværk præcis efter dine ønsker.

Vores frisører er eksperter inden for hårfarve, klip, extension og permanent-behandling. Som kunde hos Klippestuen Z vil du altid være i centrum og vi gør en dyd ud af at levere en helhedsoplevelse Vi glæder os til at tage imod dig på Falkoner allé 27. 

Dameklip

Vi tilbyder professionelle dameklip, hvor vores erfarne frisører skaber skønhed og stil, der passer præcis til dig. Oplev vores ekspertise og opmærksomme pleje hos os. 

Herreklip

Vores herreklip er skræddersyet til at give dig den perfekte stil og trim, der matcher din personlige smag. Oplev præcision og professionel pleje i vores salon. 

Farvning & stiber

Vores farveeksperter behersker kunsten at skabe smukke hårfarver og striber, der fremhæver din individualitet og skaber dybde i dit look. 

Vores anmeldelser

Vi har 4,4 stjerner ud af 5 på Facebook

4.5/5
5/5

Kan kun anbefale KlippestuenZ

Kan kun anbefale KlippestuenZ!

God service, venlige medarbejdere og en elev, som lytter og har en super forståelse for sit fag.

– Aleksandar

5/5

Det er altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse, at komme og blive forkælet hos dem. De er altid imødekommen med mine ønsker, guider og udfører et smukt stykke arbejde.

Jeg kan ikke anbefale dem nok!

– Kristina

5/5

Jeg var hos KlippestuenZ , falkoner alle 27.

Resultatet var fantastisk og oplevelsen i salonen. Jeg fik mange komplimenter efterfølgende på mit hår. Jeg kommer helt sikkert igen

– Andrew

Følg med på vores Sociale medier

Følg Klippestuen Z på Facebook og Instagram for de seneste behandlinger, skønhedstips og spændende nyheder!

Facebook Instagram

Vores dygtige team

10 dygtige frisører

Vores team består af hele 10 dygtige frisører, og vi kan stolt sige, at vi dækker alle aspekter af hårkunsten med ekspertise. Denne imponerende personalestyrke gør det også muligt for os at tilbyde vores kunder bekvem dag-til-dag booking uden besværet med lange ventetider. 

Vi er dedikerede til at give dig en enestående frisøroplevelse, der passer til din travle livsstil. 

Vores produkter

Luksuriøse produkter

Vi går op i omhyggelig hårpleje, både når vi farver og klipper dit hår. Derfor bruger vi udelukkende topkvalitetsprodukter fra de mest anerkendte mærker på markedet. Du kan forvente produkter som Kevin Murphy, Kérastase, Smart Bond og Moroccan Oil i vores salon.

Disse luksuriøse produkter er med til at sikre, at dit hår får den optimale behandling, samtidig med at det bevares sundt, skinnende og fuld af liv. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af de produkter, vi bruger, fordi vi ønsker, at dit hår skal stråle og føles fantastisk efter hver behandling hos os.